Op vrijdag 26 april 2024 houdt Muziekvereniging Stêd Sleat een Koningsnachtconcert waarin wij op zoek gaan naar de Maestro van Oranje. De muzikale strijd is een vriendschappelijke wedstrijd tussen Tjerkgaast en Sloten. De volgende maestro’s uit Sloten en Tjerkgaast zijn bereid gevonden om de baton ter hand te nemen: Dirkje Mous, Ineke Bijl, René van Dijk en
Peter Bult.

De maestro’s worden beoordeeld door een zeer deskundige jury bestaande uit:
Katharina Santema uit Tjerkgaast en Willem Aukema uit Sloten.
Muziekvereniging Stêd Sleat brengt die avond een leuk en afwisselend muzikaal programma ten gehore, waaronder het door Willem Aukema voor fanfare bewerkte songfestivallied Europapa van Joost Klein.
Aan dit concert werkt tevens het zangduo Elsa en Toby mee en de presentatie is in handen van het duo Pedro Pander en Daan Meijer.

Het wordt een heerlijk feel-good-concert om alvast in de stemming te komen voor Koningsdag. Iedereen wordt van harte uitgenodigd voor de zoektocht naar de Maestro van Oranje. Het concert begint om 20.00 uur en wordt gehouden in gymzaal De Foarmeling in Sloten. Entree bedraagt € 7,50 per persoon, kinderen t/m 12 jaar gratis. Houd de socials van Muziekvereniging Stêd Sleat in de gaten voor meer informatie.