Op zaterdagmiddag 24 juni 2023 toveren we Sleat om tot Duckstad.

Tijdens Sipelsneon organiseert Muziekvereniging Stêd Sleat namelijk de grote Stêd Sleat Duckrace

Hoe werkt het?

Een Duckrace is in eerste instantie een evenement om geld in te zamelen, in ons geval voor Muziekvereniging Stêd Sleat. Het is een wedstrijd tussen een paar duizend badeendjes die in het Diep te water worden gelaten. De finish ligt een paar honderd meter verderop, waarbij de eendjes onder luid gejuich van de toeschouwers en hulp van de brandweer de eindstreep bereiken.

 

De badeendjes hebben aan de onderkant nummers die gekoppeld zijn aan de loten die wij in aanloop naar de Duckrace verkopen.

 

Leden van de fanfare komen op woensdag 31 mei 2023 tussen 17.30 en 20.00 uur langs om loten voor dit evenement te verkopen. De loten kosten € 2,50 per stuk

Er zijn prachtige prijzen te winnen!
Zoals verschillende diner-/snackbonnen te besteden bij onze lokale horeca, een dag sloepvaren en pakketten met heerlijke lokale lekkernijen. Verder zijn er bonnen te winnen voor interieuradvies, verzorging, kleding, bloemen en reizen, vrijkaartjes voor het museum en diverse leuke andere prijzen. Houd onze website www.stedsleat.nl en social media in de gaten voor een overzicht van alle prijzen.

De prijzen zijn mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. Een enorm DANKJEWEL aan hen die op welke manier dan ook aan de Duckrace bijdragen. Een overzicht van onze sponsoren vind je op de achterkant van de huis-aan-huis-flyer op onze website en op social media.

Mocht je niet thuis zijn, maar wil je wel loten kopen, stuur dan een e-mail naar duckracesleat@gmail.com.

Draag jij jouw (st)eendje bij?